comiats_capcalera
Slide background

COMIATS I FESTES PRIVADES

Vols fer un comiat o una festa que recordi tothom? Fet a la teva mida, econòmic i en un entorn increïble? Ja l’has trobat!

QUALITAT I LLIBERTAT SENSE PUJAR PREUS

Som una empresa que volem fer les coses ben fetes, però diferents. Oferir qualitat i llibertat, però sense que això pugi el preu. Fer arribar a tothom una manera diferent de divertir-se, de fer celebracions i festes en un entorn immillorable i a la mida de cadascú.

Adaptada a tot allò que es necessita per celebrar una festa o comiat de solter, amb amics i família. Per poder fer-la a la teva mida, sense haver d’agafar cotxes o fer trasllats.

Amb una sala especial per fer-hi la festa sense molestar a ningú. I amb exteriors que donaran molt de sí per fer-hi activitats, jocs o seguir-hi la festa!

Tu tries la teva festa!

  • CASA COMPLETA
  • 725*
  • Capacitat: 24 places
    Característiques: dret a cuina
  • {{content-3}}
  • * Al preu cal sumar-li el 10% d’IVA. Màxim 24 persones. El pagament es farà a l’entrada a la casa en efectiu (no s’accepten targetes de crèdit ni dèbit). És obligatori la signatura del document de règim intern de la casa acceptant així les condicions d’ús. S’ha d’abonar una fiança de 275€.
* NOTES IMPORTANTS:  Al preu cal sumar-li el 10% d’IVA. Màxim 24 persones. El pagament es farà a l’entrada a la casa en efectiu (no s’accepten targetes de crèdit ni dèbit). És obligatori la signatura del document de règim intern de la casa acceptant així les condicions d’ús. S’ha d’abonar una fiança de 275€. El preu de la cas inclou l’equip de so (etapa de potència de 600W, altaveus professionals de 2 vies de 200W, cable d’àudio per l’ordinador, ordinador, taula de mescles de 4 canals més micròfon i lector 10” de targetes SD, USB i MIC.

ESPAIS INTERIORS I CAPACITATS DE LES HABITACIONS

· Petita masia per a famílies de 24 places
· 5 habitacions (3 de 6 places, 1 de 4 places i 1 de 2 places)
· Cuina amb llar de foc i nevera
· Menjador de pedra molt acollidor amb televisor
· 2 banys complets
· Calefacció central

I SI NECESSITES MÉS?
Possibilitat de llogar una sala amb capacitat per a 100 persones i habitacions per dormir per 120 persones. Consulta’ns les condicions i els preus.

Vols demanar-nos pressupost o més informació?
Estudiarem el vostre cas amb deteniment i mirarem d’oferir-vos la solució que més s’ajusta a les vostres necessitats!

Can Riera de Ciuret - 661 406 623 · 93 847 51 29 - info@rieradeciuret.com - Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny Km 10,5 - Fogars de Montclús (Barcelona) - Avís legal - Powered by: BitWorks - Enfold Theme by Kriesi