Bruixes o dones sàvies

P6940771

Bruixes o dones sàvies

Un equip de monitors experimentat, una àmplia gamma d’activitats i anys d’experiència ens avalen en el tracte amb les escoles!

CICLE MITJÀ

Bruixes o dones sàvies

Durant molt anys es van perseguir les bruixes i les feien fora del llocs perquè deien que feien bruixeria i encanteris.

La gent les tractava de bruixes perquè feien sanacions increïbles amb ungüents i herbes. Els veïns del poble volen fer fora a la Sra. Guilleuma perquè diuen que és una bruixa.

A ella els veïns del poble ja no la creuen i vol que l’ajudem a fer veure al poble, que no és bruixeria, si no coneixements. Aconseguirem que no facin fora del poble a la Sra. Guilleuma?

1r DIA2n DIA3r DIA
MATÍARRIBADA I INSTAL·LACIÓJOCS COOPERATIUSLES HABILITATS DE LA GUILLEUMA
TARDAEXCURSIÓ + GIMCANA DE LES PLANTES AROMÀTIQUESTALLER DEL HERBARI MEDICINALCOMIAT
NITJOC DE NITDISCO
ARRIBADA I INSTAL·LACIÓ

Els monitors rebran al grup, i després d’esmorzar, els ensenyaran els exterior de la casa. Amb l’ajuda dels mestres els nens/es s’instal·laran a les habitacions.

EXCURSIÓ + GIMCANA DE LES PLANTES AROMÀTIQUES

Farem una petita excursió alhora que realitzem un seguit de proves relacionades amb les diferents plantes aromàtiques que anem trobant pel camí.

JOC DE NIT

Molts cops la Guilleuma s’ha hagut d’amagar a la foscor per no ser descoberta per la gent del poble. Serem nosaltres capaços de fer com ella i passar desapercebuts?

JOCS COOPERATIUS

Farem un seguit de jocs que ens ensenyaran que l’ajuda, el treball en equip i les ganes de col·laborarà són la millor manera per aconseguir un seguit d’objectius que ens proposaran els monitors.

TALLER DEL HERBARI MEDICINAL

Ens farem un petit herbari amb un recull de les plantes remeieres més importants que trobarem per la zona.

DISCO

Gaudirem d’una estona ballant les cançons que més ens agraden acompanyats dels nostres companys i amb coreografies i jocs.

LES HABILITATS DE LA GUILLEUMA

Per aconseguir tots els fruits, arrels i fulles que la Guilleuma necessita no sempre ho te fàcil. Molts cops ha de pujar pels troncs dels arbres, o fer caure alguns fruits amb una mica de punteria, caminar llargues estones, etc, però per a ella tot això és bufar i fer ampolles. I per nosaltres? Practicarem fent una rotació de: Cros de muntanya, electron (escala de troncs) i tir amb arc.

Vols demanar-nos pressupost o més informació?
Estudiarem el vostre cas amb deteniment i mirarem d’oferir-vos la solució que més s’ajusta a les vostres necessitats!

Can Riera de Ciuret - 661 406 623 · 93 847 51 29 - info@rieradeciuret.com - Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny Km 10,5 - Fogars de Montclús (Barcelona) - Avís legal - Powered by: BitWorks - Enfold Theme by Kriesi