El follet del castanyer centenari

P6940771

El follet del castanyer centenari

Un equip de monitors experimentat, una àmplia gamma d’activitats i anys d’experiència ens avalen en el tracte amb les escoles!

EDUCACIÓ INFANTIL

El follet del castanyer centenari

Fa molts i molts anys, molt a prop de la casa de colònies hi ha un castanyer centenari on i viu un follet.

El follet del Castanyer centenari és un dels guaites del bosc i ha observat que des de fa un temps que els ocells canten cada cop menys, que les flors fan menys olor i tenen menys colors, que els arbres són tots iguals…

Ha esbrinat el perquè i és perquè estan tristos perquè les persones ja no fem aquelles coses que els agraden tant com escoltar els cants dels ocells, observar i olorar les flors, tocar i abraçar els arbres…

I perquè tot això torni a passar el Follet del Castanyer centenari ens ensenyarà un munt de coses del bosc, escoltarem els sorolls del bosc, observarem i olorarem flors i fins hi tot podrem anar a veure el Castanyer centenari.

1r DIA2n DIA
MATÍARRIBADA I INSTAL·LACIÓTALLER DE GALETES
TARDAEXCURSIÓ + BOSC DELS SENTITSCOMIAT
NITJOC DE NIT: ELS RASTRES DEL BOSC
ARRIBADA I INSTAL·LACIÓ

Els monitors rebran al grup, i després d’esmorzar, els ensenyaran els exterior de la casa. Amb l’ajuda dels mestres els nens/es s’instal·laran a les habitacions.

EXCURSIÓ + BOSC DELS SENTITS

Farem una petita excursió per anar a veure on viu el follet. De camí trobarem unes proves que ens ajudaran a conèixer el millor el bosc que ens envolta.

JOC DE NIT: ELS RASTRES DEL BOSC

Amb les nostres llanternes sortirem a buscar petjades d’animals i fulles del bosc, després ens ajuntarem i les posarem en comú aprenent així de qui són tots aquets rastres.

TALLER DE GALETES

Farem un taller on cada nen farà unes galetes que després s’emportarà a casa i podrà ser per exemple el berenar.

Vols demanar-nos pressupost o més informació?
Estudiarem el vostre cas amb deteniment i mirarem d’oferir-vos la solució que més s’ajusta a les vostres necessitats!

Can Riera de Ciuret - 661 406 623 · 93 847 51 29 - info@rieradeciuret.com - Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny Km 10,5 - Fogars de Montclús (Barcelona) - Avís legal - Powered by: BitWorks - Enfold Theme by Kriesi