esplais_capcalera

Esplais

Amb capacitat fins a 120 nens i nenes i amb tota l’equipació necessaria, Riera de Ciuret és una de les millors opcions per a esplais i caus!

PERQUÈ CAN RIERA DE CIURET?

Can Riera de Ciuret té una llarga trajectòria al costat d’esplais i caus de tot Catalunya. Són anys d’experiència i d’anar afinant el producte que aquest tipus de grup demana.

És per això que el conjunt de serveis i condicions fan de la casa de Can Riera de Ciuret un producte ideal pel món del lleure.

* IMPORTANT: Màxim 120 persones. Per estades de més de 2 dies consultar preu. Els preus poden variar en funció de la temporada, el número de nits i la quantitat de persones. 2 cuines disponibles, per a grups petits i grups grans (quan es tria l’opció de dret a cuina).
 • PENSIÓ COMPLETA
 • 24+IVA
 • / persona / dia + 10% IVA.
  (berenar, sopar, esmorzar i dinar)

3 RAONS PER TRIAR RIERA DE CIURET

 • Casa amb 120 places per dormir

  No hi ha gaires cases de colònies amb la capacitat que us pot oferir Riera de Ciuret. Tenim 120 places totals distribuïdes a l’hora de dormir de la següent forma:  sala rosa 10 places, sala del cel 20 places, sala natura 20 places, sala coloms 14 places, sala de fusta 12 places, sala del gat 8 places, sala dibuixos 20 places i la caseta 24 places. A més a més disposem a l’hora de menjar de 2 menjadors per grups més grans i més petits.

 • Dret a cuina a un preu molt competitiu!

  Riera de Ciuret us proposa diferents opcions a l’hora del menjar. La nostra millor oferta és el dret a cuina a un preu molt competitiu. Però si voleu, també us podem fer el menjar a pensió complerta (berenar, sopar, esmorzar i dinar). L’avantatge de triar Riera de Ciuret és la flexibilitat que et podem oferir en l’aspecte del menjar. Consulta’ns el teu cas i et farem una proposta!

 • Piscina oberta durant tot l’estiu

  Disposem d’una piscina gran oberta tot l’estiu, perquè sabem que és un complement perfecte per les vostres estades en èpoques de més calor. Consulteu temporada d’obertura.

Vols demanar-nos pressupost o més informació?
Estudiarem el vostre cas amb deteniment i mirarem d’oferir-vos la solució que més s’ajusta a les vostres necessitats!

Can Riera de Ciuret - 661 406 623 · 93 847 51 29 - info@rieradeciuret.com - Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny Km 10,5 - Fogars de Montclús (Barcelona) - Avís legal - Powered by: BitWorks - Enfold Theme by Kriesi