Slide background

Turisme familiar

Volem que vinguis. Un cop aquí sabem que repetiràs!

Vols fer una trobada, una celebració familiar o senzillament passar uns dies tranquils amb els que més t’estimes? Ja has trobat el lloc!

La casa que us oferim és un producte que té una molt bona relació qualitat preu i que a més a més t’ofereix flexibilitat per programar el cap de setmana a la teva mida.

Volem que vinguis. Un cop aquí sabem que repetiràs!

Tu hi poses la gent, nosaltres si vols hi posem la resta.

Petita masia a la cara sud del Montseny, molt a prop de Barcelona. L’entorn rural ideal per a grups, famílies i amics.

La instal·lació està situada a la banda dreta del solei de la muntanya amb una gran panoràmica del massís. Envoltada d’indrets de gran bellesa, fan del nostre paisatge un dels més somiats. Un entorn immillorable per poder celebrar la teva trobada familiar!

Adaptada i equipada amb tot allò que es necessita per celebrar una trobada familiar.

Amb 24 places té cuina, menjador molt acollidor, habitacions per dormir i calefacció central.

* IMPORTANT: Al preu cal sumar-li el 10% d’IVA. Màxim 24 persones. El pagament es farà a l’entrada a la casa en efectiu (no s’accepten targetes de crèdit ni dèbit). És obligatori la signatura del document de règim intern de la casa acceptant així les condicions d’ús. Grup mínim de 20 persones. Els àpats inclouen vi del Priorat negre 14º i cafès. Els menús poden patir alguna modificació en funció de la temporada i del subministre de productes per part dels nostres proveïdors.

ESPAIS INTERIORS I CAPACITATS DE LES HABITACIONS

· Petita masia per a famílies de 24 places
· 5 habitacions (3 de 6 places, 1 de 4 places i 1 de 2 places)
· Cuina amb llar de foc i nevera
· Menjador de pedra molt acollidor amb televisor
· 2 banys complets
· Calefacció central

I SI NECESSITES MÉS?
Possibilitat de llogar una sala amb capacitat per a 100 persones i habitacions per dormir per 120 persones. Consulta’ns les condicions i els preus.

ACTIVITATS PER FER DURANT LA VOSTRA ESTADA A CAN RIERA

EL SOT DE L’INFERN (pdf)

El soroll de l’aigua ens anuncia que hem arribat al capdavall de la fondalada. L’ambient humit i ombrívol del sot afavoreix el desenvolupament del bosc de ribera. Els verns són els arbres que creixen de peus a l’aigua. Més allunyats del torrent, els allargassats freixes s’enlairen cercant la llum mentre falgueres i molses encatifen el sòl i les roques. La sensació de solitud i d’harmonia que transmet aquest amagat paratge conviden al repòs abans de reprendre el camí.
LLARGADA: 3,5km · DURACIÓ: 1,5h · MODE: a peu · DIFICULTAT: Baixa · FONT: www.diba.cat

L’EMPEDRAT DE MOROU (pdf)

Indret excepcional, proper als perillosos esqueis de l’empedrat, que ofereix una espectacular vista panoràmica sobre tota la vall de Santa Fe i els cims i les serralades que l’envolten: el turó de l’Home, les Agudes, el turó de Morou, la serralada de Marina i la depressió vallesana. Una minuciosa prospecció permetrà descobrir, normalment en rocams enlairats, diverses latrines de geneta.
LLARGADA: 5,5km · DURACIÓ: 2h · MODE: a peu · DIFICULTAT: Baixa · FONT: www.diba.cat

DEL CENTRE D’INFORMACIÓ DE FOGARS DE MONTCLÚS AL TURÓ DE L’HOME (pdf)

Les vistes són un dels principals reclams per visitar el massís del Montseny. Aquesta ruta, que té una part que es pot fer en cotxe i un darrer tram a realitzar a peu, permet gaudir de les vistes de mitja dotzena de miradors. Des del Centre d’Informació de Fogars de Montclús, a la vora de Sant Celoni, la carretera s’enfila cap a Santa Fe de Montseny i continua fins el sostre del massís: el turó de l’Home. Les diferents aturades als miradors existents pel camí ofereixen al visitant l’oportunitat de gaudir d’excel·lents vistes dels pobles i les muntanyes dels voltants i de més enllà.
LLARGADA: 22km en cotxe i 1,23km a peu · DURACIÓ: 2,5h en cotxe i 55 minuts a peu · MODE: amb cotxe i a peu · DIFICULTAT: Fàcil · FONT: www.diba.cat

Vols demanar-nos pressupost o més informació?
Estudiarem el vostre cas amb deteniment i mirarem d’oferir-vos la solució que més s’ajusta a les vostres necessitats!

Can Riera de Ciuret - 661 406 623 · 93 847 51 29 - info@rieradeciuret.com - Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny Km 10,5 - Fogars de Montclús (Barcelona) - Avís legal - Powered by: BitWorks - Enfold Theme by Kriesi